Admin

Bell Schedule

Early Release Schedule

There will be 5 early release days during the '17-'18 school year. Student release time is 12:41. Students will have lunch before dismissal. 

  • September 22, 2017 
  • November 3, 2017
  • February 16, 2018
  • March 16, 2018
  • April 27, 2018
There are no after school activities on these days as all teachers are participating in professional development.

Late Start Thursdays

We will have a number of Late Start Thursdays during the '17-'18 school year. Students will be allowed to enter the building at 10:00.  The tardy bell is at 10:06.  Families will have the opportunity to sign up for an Enrichment Program which is held from 8:00-10:00 on Late Start Thursdays.  For more information about the Enrichment Programs, click here.

  • August 24, 2017
  • September 7, 2017
  • September 21, 2017
  • October 5, 2017
  • October 19, 2017
  • November 2, 2017
  • November 16, 2017
  • November 30, 2017
  • December 14, 2017
  • January 11, 2018
  • January 25, 2018
  • February 8, 2018
  • February 22, 2018
  • March 8, 2018
  • March 22, 2018
  • April 5, 2018
  • April 19, 2018
  • May 3, 2018


North Arvada Middle School 2017/2018 Bell Schedules
Daily Schedule Early Release Schedule
Period Time Period Time
Zero Hour 7:15 - 8:00 am Zero Hour 7:15 - 8:00 am
First Bell 7:58 am (students allowed in building) First Bell 7:58 am (students allowed in building)
Second Bell 8:04 am (tardy bell and announcements) Second Bell 8:04 am (tardy bell and announcements)
PRIDE 8:08 - 8:38 (30 mins) Early Release Schedule TBA
Period 1 8:41 - 9:37 (56 mins) Lunch A TBA
Period 2 9:40 - 10:36 (56 mins) Lunch B TBA
Period 3 10:39 - 11:35 (56 mins) Dismissal 12:41
Lunch A 11:38 - 12:14 (36 mins)
Period 4 12:17 - 1:13 (56 mins)
Period 4 11:38 - 12:34 (56 mins)
Lunch B 12:37 - 1:13 (36 mins)
Period 5 1:16 - 2:12 (56 mins)
Period 6 2:15 - 3:11 (56 mins)
Late Start Thursdays Late Start-FLEX Thursdays
Period Time Period Time
Community Partnership - Enrichment Options (session registration is required) 8:00 - 10:00 am Community Partnership - Enrichment Options (session registration is required) 8:00 - 10:00
First Bell 10:00 am (students allowed in building) First Bell 10:00 am (students allowed in building)
Second Bell 10:06 am (tardy bell and announcements) Second Bell 10:06 am (tardy bell and announcements)
PRIDE 10:10 - 10:31 (21 mins) PRIDE 10:10-10:40 (30 mins)
Period 1 10:34 - 11:11 (37 mins) Period 1 10:43 - 11:05 (22 mins)
Period 2 11:14 - 11:51 (37 mins) Period 2 11:08 - 11:30 (22 mins)
Period 3 11:54 - 12:31 (37 mins) Period 3 11:33 - 11:55 (22 mins)
Lunch A 12:34 - 1:11 (37 mins) Lunch A 11:58 - 12:28 (30 mins)
Period 4 1:14 - 1:51 (37 mins) Period 4 12:31 - 12:56 (25 mins)
Period 4 12:34 - 1:11 (37 mins) Period 4 11:58 - 12:23 (25 mins)
Lunch B 1:14 - 1:51 (37 mins) Lunch B 12:26 - 12:56 (30 mins)
Period 5 1:54 - 2:31 (37 mins) Period 5 12:59 - 1:21 (22 mins)
Period 6 2:34 - 3:11 (37 mins) Period 6 1:24 - 1:46 (22 mins)
Report to PRIDE Class for Flex Activity Rotations 1:49 - 3:11

 

Website by SchoolMessenger Presence. © 2017 West Corporation. All rights reserved.